Om QFups

Vad är QF?

QFups/QF är en nyhetssida som sammanställer aktuella och äldre kriminalfall/brott som begås i Sverige. Källor till nyhetsartiklarna finns alltid bifogade samt relaterade dokument så som domar, förundersökningsprotokoll mm. Själva domännamnet QFups är helt och hållet taget ur luften.

Tjänar ni pengar på QF?

Svaret är enkelt. Nej. Vi går back på det. Allt det tekniska bakom QF (server- och nätverksutrustning, domän, diverse certifikat, strömkostnad, mm) kostar X antal SEK per månad och betalas ur våra egna fickor. Därför betyder donationer allt.

Varför gör ni detta?

Media idag har en tendens att vinkla nyheter åt både höger och vänster. Vi vill ge en så neutral, rak och tydlig nyhetssite som möjligt. Därför finns alltid dokument bifogade så att du själv kan bilda dig en uppfattning om vad som verkligen hänt i fallet du läser om. Vi har även ett gemensamt intresse kring det som händer i vårat land, vilket även du borde ha. Så, ren goodwill? Ja, det kan man säga.

Vilka är ni?

Flerbarnspappor, förskollärare, hjärnkirurger och tekniska underbarn. Vi är flera administratörer som jobbar dygnet runt för att hålla siten uppdaterad och se till att den fungerar. Vi vet dock inte vilka vi jobbar med då alla administratörer är anonyma. Känner du för att hjälpa oss? Har du något att bidra med? Har du tips? Ta kontakt med oss via kontaktsidan.